Benvinguts/des al campus AD



Et donem la benvinguda a Campus AD, la plataforma formativa per al professional de la reparació de l’automòbil.

Posem a la teva disposició una completa relació de cursos que cobreixen les necessitats formatives i de capacitació del professional de la reparació de l’automòbil. Cursos específics de diferents sistemes de l’automòbil, monogràfics d’especialització i cursos centrats en l’estudi integral de vehicles específics.

Si ets alumne, hauràs rebut les teves acreditacions per poder accedir als diferents cursos en els que trobaràs tècniques i recursos didàctics orientats a fer-te fàcil la comprensió dels continguts. Si quan estiguis realitzant el curs, tens qualsevol dubte o necessites ajuda, pots contactar amb el tutor del curs qui t’ajudarà a resoldre-la.

El tutor compta amb un canal de comunicació directe per parlar amb tu i amb la resta d’alumnes del curs. Aquest canal s’anomena “Comunicaciones del tutor” i està orientat a informar-vos de tot allò que sigui rellevant per a la teva formació. Aquestes comunicacions també les rebràs en el teu correu electrònic automàticament.

Tots els cursos del campus permeten obtenir un certificat específic. És molt important que llegeixis amb atenció els requisits que de complir per obtenir-ho. Els pots veure a la part superior de la pàgina principal de cada curs. Una vegada els aconsegueixis, podràs sol•licitar la certificació, que et serà lliurada pel teu proveïdor de formació.

Novament, et donem la benvinguda al campus i ens posem a la teva total disposició.

Salutacions,

La direcció del campus.

Última modificación: Wednesday, 16 de January de 2019, 16:06