Certificació acadèmica

Al concloure la teva formació en Campus Eina de qualsevol dels seus cursos formatius, rebràs, per part del nostre departament de Gestió Acadèmica, un certificat de coneixements expedit per Grup Eina Digital. Aquest que avala la teva experiència formativa i acredita que has conclòs la teva formació amb èxit.

Des que en 2003 Grup Eina Digital va començar a fer formació presencial, hem format a tècnics d’automoció de diferents països repartits entre els continents d’Europa i Amèrica. Els nostres professors formen a més de 10.000 tècnics a l’any i fem al voltant de 1.000 sessions formatives presencials.

15 anys impartint formació a tècnics d’automoció, en els quals Grup Eina Digital s’ha establert al sector com a una entitat de referència en l’àmbit formatiu a nivell nacional i internacional.

Des de 2015, un complet equip de professionals treballem al projecte Campus Eina un amb l’objectiu de formar sota la metodologia e-learning al tècnic de la reparació de l’automòbil. Des d’aquest mateix any, ja certifiquem tècnics tant a nivell nacional com internacional.

Totes les nostres proves d’anivellament estan realitzades per docents experts en automoció, per tant, els teus coneixement validats han passant estàndards d’exigència i qualitat propis del sector.

Com em certifico en cada curs?

Per obtenir el Diploma de certificació del curs, s’hauran d’assolir els següents requisits:

  • Realitzar tots els apartats, excepte “Vídeos relacionados” (Podràs comprovar si has assolit aquesta condició, observant si la barra de progrés està completa).
  • Hauràs d’invertir, com a mínim, un 30 % del temps total recomanat a cada curs.
  • Hauràs de superar tots els “Test de conocimientos” del curs amb una nota igual o superior a 6 punts sobre 10.
  • Hauràs de superar el test final de “Autoevaluación” del curs amb una nota igual o superior a 6 punts sobre 10.

Si tens qualsevol dubte respecte a les nostres certificacions, dirigeix-te a Gestió Acadèmica.

Última modificación: Tuesday, 23 de January de 2018, 09:12